Стало відомо про те, що американка помітила «маленького динозавра», який бігав по її власному двору.

Бачила його жінка рано вранці в суботу, і як показано на ролику, тварина натрапила на якусь траву.

Про це повідомили інформаційному порталу Fox.

Що це було за істота насправді-невідомо. Однак, Христина Райан, яка родом з Флориди, практично переконана, що воно з доісторичної епохи. Вона розповідає, що будь-яка інша тварина не буде так ходити по ділянці практично о четвертій ранку.

Невідома істота, фото: Fox
Невідома істота, фото: Fox

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Американка вирішила поширити ВіДі серед людей, які почали з нею погоджуватися. Але, деякі все ж були переконані в тому, що це птах.

У коментарях під самим роликом люди почали говорити про те, що це може бути комодський дракон, або ж якийсь вид ящірки. Так само було припущення, що це собака в упряжці, або ж дійсно щось неземне.

Хто насправді правий, а хто ні - вже ніхто не дізнається. Хіба що ця істота повернеться і буде спіймано серед ночі.

Раніше повідомляли, блукає десь по Чумацькому Шляху: вчені заявили, що у сонця може бути зірка-близнючка.

Як повідомляв Знай.ua, повз Землю пролетів астероїд на рекордно близькій відстані, але цього ніхто не помітив. Це було помічено через кілька годин після зближення.

Знай.ua писав, чергове творіння Маска прийняли за НЛО: відео. Космічні супутники призначені для забезпечення Інтернет-зв'язку виглядають як "поїзд" світяться вогнів в небі.