Відома українська актриса Ольга Сумська порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео.

Нещодавно 54-річна знаменитість поділилася з численними шанувальниками дуже відвертим архівним кадром, на якому позувала повністю оголеною. Так, артистка знялася у фотосесії в стилі культового шедевра пензля Сандро Боттічеллі "Народження Венери", ледь прикриваючи інтимні місця руками.

Зірка зізналася, що і раніше подібний знімок виявився скандальним, за словами красуні той наробив "багато шуму". Також Ольга поцікавилася, як ставиться до роботи її нинішня аудиторія.

"Ця фотосесія в жанрі Ботічеллі свого часу наробила багато галасу...

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

А вам як?🧚🏻"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки кардинально розділилися: "Особисте показують чоловікові , а не всьому світу.Вибачте занадто", " Гарно🔥.Гарна фігура🔥Гарна фотосесія🔥.Це мистецтво🔥 😍 😍 😍", " Жахх, вже не знають що робити, щоб увагу привернути. На завод працювати", " Вибачте, але який посил ви хочете дати цим фото?", "Це не ваше!!! А взагалі-то вирішувати вам!", "Фотошоп відмінний👏 🏻", "Розкішна🔥 🔥 🔥".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.