Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила селфі в дзеркалі гримерки, де готувалася до зйомок проекту "Гра в кіно", примірявши довгу сукню кольору хакі з глибоким декольте, доповнивши образ вечірнім макіяжем і зібраним назад волоссям. Так, артистка похвалилася результатами чергового схуднення - зірка зізналася, що вбрання на ній сильно висять, затягнувши сукню на спині рукою.

Варто відзначити, що раніше Анастасія вже ділилася з аудиторією своєю жорсткою дієтою - в основному балерина харчується шпинатом і салатним листям, цитрусовими, дозволяє собі з'їсти кілька відварених яєць в день і трохи сиру. При цьому Волочкова не відмовляється від згубних звичок - артистка часто демонструє фото з келихом алкоголю в руках, любить покурити кальян.

"Гримерка..

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сукні на мені вже висять😂

Хтось тягне руку...😂

Готуємося до зйомки "Гра в кіно". Я дико хвилююся.🙈

Скільки ж я всього встигаю за день!🙈"

Фолловери не пройшли повз: "Анастасія, чесно, без лестощів, Вам не личить таке схуднення. Ви були набагато привабливіше з формами, а зараз не дуже камельфо", " Вам треба в Модний вирок!", "Знову нафталінове плаття зі скрині дістала 😂 привіт з 90х😂", " Анастасія, тільки до анорексії не доводьте себе. Грань тонка.", "Ви хворі, якщо так сильно худнете. Вам потрібно перевіритися в лікарні".

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.