Від українців часто надходять скарги на хамську поведінку водіїв. Однак у Луцьку на маршруті 22 працює чоловік, який зібрав цілу хвилю обурення від пасажирів.

На водія Луцького маршрутного таксі надходить велика кількість скарг. Про це повідомляють у спільноті Instagram місцевих новин. Українці вимагають звернути увагу на дану ситуацію.

"Сьогодні з подругою їхала в маршрутці 22а, я зайшла перша кинула 52 грн, а подруга зайшла друга і заплатила Сіті карт. Він дав здачу 40 грн і сказав що подруга не платила. Ми подзвонили перевізнику він сказав говорите номери, а ми сказали Ми не запам'ятали є фотка треба скинемо він сказав скидайте. А ми такі думаємо ви ріал думаєте що з дітей можна зайвих 9 грн здерти-нетушки. Ось цей водій", - пише Українка.

Інша пасажирка даного маршруту також зіткнулася з несправедливою ситуацією. Виявилося, що їй водій теж неправильно дав здачу, а після того, як жінка помітила помилку, ще й накричав на неї і звинуватив, що це вона дала таку купюру, ось і отримала правильну нібито здачу.

"Водій маршрутки 22 не правильно дає здачу, і ще після цього кричить, я йому дала 50грн він мені дав здачу 38 грн, це нормально?",- пише жінка.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Раніше ми повідомляли, львів'янка поскаржилася на переповнену маршрутку і нарвалася на "ответку" в мережі.

Як повідомляв "Знай.uа", мстивий каратист влаштував" карантинному " трамваю Гарячий марафон.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві таксист цинічно привласнив телефон пасажира.