Зірки українського шоу-бізнесу часто діляться подробицями особистого життя в соцмережах, дають відверті інтерв'ю, демонструють тіла в пікантних фотосесіях і не соромляться говорити про найінтимніше.

Так, на офіційній сторінці шоу "Зірковий шлях" в Instagram з'явилося свіже ітерв'ю з українськими знаменитостями, які погодилися поговорити на пікантну тему і розповісти про свої еротичні фантазії.

Так, наприклад, довгоногі красуні Оля Полякова і Леся Нікітюк зізналися, що мріяли про Володимира Кличка, а ось Олександр Пономарьов не мріє про знайомих зірок. Олег Винник видав, що в 14 років мріяв про британську модель і співачку Саманту Фокс.

Михайло Хома (Дзідзьо) пояснив, що у нього досить бурхлива фантазія, яку він перетворює на творчість, проте його захоплювали Софія Ротару і Сандра Буллок. Дружина Дзідзьо, виконавиця Slavia, зізнається, що мріє випробувати з чоловіком товари з секс-шопу, а ось кума Михайла, Оля Цибульська, живить особливу пристрасть до голлівудського акторова Хав'єра Бардема.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Кого у своїх секс-фантазіях уявляли зірки?

Буде гаряче 🔥

Про якого українського боксера мріяли Оля Полякова @polyakovamusic та Леся Нікітюк @lesia_nikituk? Яка співачка приходила у сни до Олега Винника @olegg.vynnyk? Хто подобався DZIDZIO @dzidzio, Костянтину Войтенку @kostiantynvoitenko та Славі Дьоміну @slavademin_official?"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.