Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно знаменитість поділилася досить пікантними фото, відправившись на райські Мальдіви, де буде не тільки відпочивати, але і працювати, знімаючи кліп на пісню "Раздетая". Так, артистка виставила серію знімків, позуючи в басейні вілли з видом на блакитну воду, примірявши монокіні молочного кольору з глибоким декольте.

Красуня грайливо розпустила хвилясте волосся і ніжно посміхалася на камеру, повернувшись до фанатів спиною і блиснувши стрункою фігурою, над якою наполегливо працює, в тому числі напівоголеними сідницями. Зірка зізналася, що просто обожнює сонце.

"Я так люблю сонце❤️"

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фолловери почали коментувати публікацію, не пройшов повз і давній друг Кароліни Сергій Лазарєв, з яким співачці приписують роман не перший рік: "А я люблю такі фото твої🔥❤️❤️❤️", "Образ з майбутнього кліпу?😍 Дуууже ніжна ☀️️️", " яка ви сонячна! ☀️ Янголятко! 😇❤️❤️❤️", "у неї така гарна фігура 🔥❤️", " ви і є сонце😍 🔥❤️".