Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила кілька фото і відео з кінно-спортивного клубу, де осідлала чорного коня, згадуючи колишні тренування. Так, артистка не упустила шансу розсунути ноги у фірмовому шпагаті навіть верхи на жеребці, адже обожнює демонструвати розтяжку в незвичайних місцях.

Зірка також показала, як їде стройовою риссю, досить різко піднімаючись і опускаючись в сідлі, проте такі вміння Анастасії здалися її шанувальникам не граціозними, спонукаючи залишати безліч різних коментарів під постом.

"Начебто навички верхової їзди я не розгубила 😂 🐎 "

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, обговорюючи Волочкову: "навіщо ж так не пристойно задом виляти???прямо Людмила Прокофіївна.Навіть в сідлі вульгарність пре.", "хіба це Верхова їзда???? так не можна на коні. 😢 ", "Настя, дерев'яна ти Буратіно, і на сцені і в сідлі😂 😂 😂 😂, головне балдіти самої від себе👍 😂", "жодного наїзника не бачила, що б так гопав в сідлі...знову, волочківський почерк️️", " це реклама зовсім не про конячок.🤣 🤣 🤣 ", "Неначе на трінажері, бідний кінь. Катайтеся краще на велосипеді".

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.