У Луцьку стався дивний інцидент - чоловік зайшов до місцевого магазину з пістолетом і навіть встиг щось вкрасти.

Відповідне відео виставили в акаунті "4lutsk" в Інстаграм.

На відеоролику можна помітити, як на місце інциденту приїхало 6 поліцейських, які стоять на місці злочину, якщо бути точніше, то біля входу продуктового магазину.

"Там дядько шось вкрав і угражав продавцям пістялєтом", - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Інформація перевіряється.

"Кароче...", "До чого світ докотився ? 😢 👍 ", "Це gnidava Сіті шит", " О Боже", - коментували користувачі мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Наївна киянка нарвалася на Ромео зі стволом:"Руки вгору, ципочка". Побачення з новим знайомим для Киянки обернулося кошмаром.

Як повідомляє портал «Знай.иа " Молодая Українка пустила собі кулю в груди заради селфі. У Рівному місцева мешканка вистрілила свою в груди з пістолета. Виявилося, що жінка хотіла зробити ефектне фото, але випадково вистрілила в себе.

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі сімейні розбірки закінчилися різаниною: він, вона і колишній з ножем. У поліцію звернувся дніпрянин, який сказав, що йому загрожує співмешканець його колишньої дружини.