Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно мама харизматичного молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні вже не перший рік приписують роман, здивувала публіку сонячним відео, показуючи, як проводить теплі деньки на канікулах закордоном.

Так, 63-річна Людмила Балан приміряла червону міні-спідницю і коротку блузу, які пізніше змінила на більш пікантне вбрання, що складається з топа з бахромою кольору фуксії і грайливої спідниці. Зірка танцювала серед пальм і пісочка, демонструючи фігуру, особливо стрункі ноги.

"Давай, серце !!! ❤️

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Нехай моя душа посміхнеться в моєму серці, і моє серце посміхнеться моїми очима, щоб я могла поширювати багаті посмішки сумним серцям".

Фолловери не пройшли повз: "дуже добре виглядаєте! А танцюєте просто чудово ! Браво !😘😘😘🌴🌴🌴🌊🌊🌊❤️", "Чарівна дівчинка😍 😍 😍", " суцільний позитив!!! 👏 👏 👏 👍 👍 👍 ", "Людмила, ви запальничка", ", "хочу так виглядати в такі роки👏 🔥 😍", "Браво...👏👏👏🥰🌹💃🔥🔥🔥❤️❤️❤️".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату