19-річна онука української Народної артистки і співачки Софії Ротару Софія Євдокименко вчиться і працює фотомоделлю в Нью-Йорку, а також активно веде свою сторінку в соціальній мережі в Instagram, де за її життям стежить понад 160 тисяч підписників.

Зараз дівчина виставила селфі зі свого відпочинку, який вона проводить на Гавайських островах.

Так, на фото Софія лежить на пісочному пляжі на тлі гір і океану. Для походу на пляж красуня вибрала сірий купальник, а на очі одягла сонцезахисні окуляри в чорній оправі.

"🌈 weekend reset", - підписала кадр Софія.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, ще не так давно Софія Євдокименко насолоджувалася приходом весни в Нью-Йорку, де позувала лежачи на зеленій травичці під квітучими деревами, приймаючи сонячні ванни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 19-річна внучка Софії Ротару показала точену фігуру і кубики преса. Для фотосесії Євдокименко вибрала класичний костюм від українського бренду Elenareva-жакет і штани. Родзинкою образу став короткий топ, який вигідно підкреслив струнку фігуру і оголив плоский живіт моделі.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Внучка-красуня Софії Ротару повернулася до Києва з малюком, нарешті показала:"які ви красиві". Внучка-красуня Софії Ротару не встояла перед чарами білявого красеня

Також «Знай.иа " писав, що Внучка Ротару Євдокименко засвітилася без макіяжу, фанати в шоці:"Краса і строгість". 19-річна внучка української артистки Софії Ротару Софія Євдокименко вразила фанатів черговим професійним знімком.