Відома блогерка Єва Абрамова, яка проживає на території України вже практично 15 років, розповіла про те, як вона переїхала з Росії, і що їй запам'яталося найбільше.

Дівчина активний користувач соціальної мережі Tik Tok, і постійно записує туди нові ролики, розповідаючи про своє життя, або дає людям поради.

Цього разу їй поставили питання, яке пов'язане з Україною:
"Яник крав і з народом ділився. Підвищував виплати та інше ... після нього ціни вгору, тарифи вгору, зп повзе. Ми стали біднішими в рази".

@tilitili111

Ответ пользователю @asrh1sh #украина #россия

♬ На небі - Океан Ельзи

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На це Єва Абрамова відповіла, що в 2007 році вона переїхала в Україну. Покинула місто мільйонник (Ульяновськ), і почала жити в місті з населенням 100 тисяч чоловік (Нікополь).

"Так от у порівнянні з Росією, в Україні був рай. Я коли приїхала туди, чесно, я очікувала, що там буде пекло, розруха. Те, що нам в телевізорі розповідали про Україну" - ділиться жінка.

Єва каже, що так добре вона ніколи в житті ще не харчувалася. Люди культурно проводили час, і що найголовніше: "Немає такого алкоголізму як в Росії. Не було п'яних мужиків на вулицях по п'ятницях".

"У Росії розруха злидні, а в Україні на той момент рай був" - підсумувала свою розповідь жінка.

При цьому варто відзначити пісню, яка грає на фонi - «Океан Ельзи - на небі». Вона продовжує слухати українську музику, за що їй окремо дякують у коментарях.

Через практично 15 років, як відзначають багато, більшість змінилося. Зарплату стали піднімати рідше, а тарифи різко схопилися.

Нагадаємо, Знай.uа публікував заяву Толкачова, що Україна готова відбити можливе вторгнення Росії.

Раньше Знай.иа поширював заяву Толкачова, що якщо Росія не буде знищена, то в довгостроковій перспективі ця війна повториться.

Нагадаємо, скульптор пішов служити на Донбас, але не цурається улюбленої справи: творить прямо на передовій. Військовослужбовець Влад до війни працював скульптором