Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставив знімок з незвичайної фотосесії, позуючи в образі автомеханіка і примірявши робочий комбінезон яскраво-червоного кольору. Так, артист вирішив поміркувати на тему електрокарів в Україні, адже багато хто впевнений, що майбутнє якраз за так званим екотранспортом.

Шоумен зазначив, що в деяких штатах США вже нібито хочуть заборонити використання і продаж бензинових і дизельних авто з 2030 або 2050 року, проте заправляти машину довго і не дуже зручно. Влад поскаржився, що не всім електрокарам підходять холоди і вологість в Україні, а подорожувати по країні вкрай незручно. Хореограф зізнався, що поки що схиляється до вибору особистого транспорту з двигуном внутрішнього згоряння.

"Електромобілі - це майбутнє?..

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ніби й так, але не зовсім. З одного боку в деяких штатах збираються прийняти закон про заборону продажу нових бензинових та дизельних авто із 2030, чи з 2050 року...)

А з іншого - заправляти електрокари довго і незручно. А деяким із лідерів ще й не подобаються наш холод і вологість(перевірено на собі).

Та й подорожувати Ураїною станом на зараз можливо тільки класикою. Мій вибір - ДВС.

А як у вас, що скажете?.."

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.