Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Так, артистка, яка є однією з членів журі російської версії шоу "Маска", з'явилася перед камерою в несподіваному образі. Красуня приміряла темно-синій брючний костюм в смужку, а "фішкою" вбрання стали густі приклеєні вуса, такі, як були у культового іспанського живописця, преставника сюрреалізму Сальвадора Далі.

Знаменитість зізналася, що через отруєння їй довелося пропустити найзворушливіший, на її думку, випуск шоу, проте також видала, що не очікувала побачити під маскою Носорога Кирила Туриченка - соліста групи "Іванушки International".

"Через отруєння пропустила вчора наш найзворушливіший випуск шоу #Маска 😞..."

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фолловери почали обговорювати вбрання Регіни, але їх думки розділилися: "Валерія як завжди бездоганно виглядає, але вуса Регіни,,,, це ж треба додуматися, конкретний перебір,,,", "Боже, Регіна, ваші образи з кожним випуском все божевільніше і божевільніше", "Образ дівчини з вусами жахливий!! Така красива дівчина, а самі себе спотворюєте..", "Регіна, навіщо вуса, для чого??".

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася