Випадкова користувачка мережі показала, що може ховатися в малині, якщо її погано промити під водою.

Детальніше про це користувачка maevexo розповіла на Reddit.

Дівчина розповіла, що вирішила поїсти фрукт і ягід, тому попередньо промила їх під водою і залишила обсихати на серветці. На щастя, вона вирішила почати з фруктів, адже коли вона вже вм'яла цілу вазу, її увагу привернуло якийсь рух на серветці з малиною.

"Я майже закінчила цілу вазу з фруктами, коли помітила якийсь рух",-написала maevexo, прикріпивши відео.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Придивившись уважніше, дівчина помітила, що поруч з ягодами на серветці щось рухається. На перший погляд це можна сплутати з ворсинками від малини, однак, це були не вони. Точно сказати, що це були за жучки неможливо, проте в ягодах зустрічаються сотні подібних паразитів, яких побачити можливо лише під мікроскопом.

Користувачі Мережі написали, що одного миття під краном може бути мало. За словами деяких коментаторів, краще завжди давати ягодам трохи полежати в холодній воді, щоб всі ховаються в них організми спливли назовні. А хтось навіть радив покласти їх в ємність з оцтом.

Малина / скріншот з відео
Малина / скріншот з відео

У той же час фахівці не рекомендують використовувати водні ванни для фруктів і ягід. Замість цього полуницю, малину, вишню та інші можна викласти в друшляк в один шар, промити під краном близько 5 хвилин, після чого робити контрастні ванни, занурюючи їх спочатку в гарячу (не окріп), а потім холодну воду. І так кілька разів.

Нагадаємо, що Львівський супермаркет зловили на бридкій фішці, огидно дивитися: риба "воскресла".

Як повідомляв портал Знай.uа, в Ужгороді в одному з мережевих супермаркетів" Сільпо " покупцеві попався несподіваний морський житель.

Також Знай.uа писав, що харків'янину впарили ковбасу" з лапками "прямо з прилавка:" мишку загорнути?".