Український футболіст і захисник, півзахисник англійського клубу "Манчестер Сіті" і національної збірної України Олександр Зінченко між тренувань і матчів періодично ділиться зі своїми шанувальниками новими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

А зараз він поділився кумедною фотографією, на якій присутні всі основні члени його сім'ї. Йдеться про його дружину телеведучої-красуні владу Седан, а також про двох улюблених бульдогів, яких назвали Луї і Мія. Всі вони знаходяться навколо кухонного острова.

Олександр з владою з посмішками дивляться на собачок і запитують у них: "Що б ви хотіли на сьогодні? 🐷🐷".

Олександр Зінченко, скріншот: Instagram
Олександр Зінченко, скріншот: Instagram

Однак більшість користувачів вирішили проігнорувати дану фотографію і звернути увагу на те, що Олександр Зінченко виступає в "Манчестер Сіті", тому включений до складу якоїсь "Суперліги", яку оголосили 12 топових європейських футбольних команд. Йдеться про Манчестер Юнайтед, Манчестер Сіті, Арсенал, Челсі, Тоттенхем, Барселона, Реал Мадрид, Ліверпуль, Ювентус, Інтер, Мілан і Атлетіко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Зінченко)
Коментарі, скріншот: Instagram (Зінченко)

Нагадаємо, Андрій Шевченко розкритикував європейську Суперлігу: "Несе велику небезпеку для футболу″

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Зінченка Влада Седан відверто розповіла про ін'єкції ботокса: "Зморшки передають привіт"

Знай.ua писав, тренер Зінченко Гвардіола "підкотив" свою лисину до влади Седан: "Головне, щоб я твоїй дружині подобався"