У США літній чоловік протягом 3-х років підкладав на ганок стаканчики з-під кави своїй колишній колезі по роботі заради помсти.

Детальніше про це пише ABC News.

Подружжя Едвард і Шеріл Петтон з Нью-Йорка три роки поспіль намагалися розгадати загадку появи використаних кавових стаканчиків на своєму ганку. Невловимого месника ніхто не бачив, а всі здогади заводили пару в глухий кут. Стаканчики з'являлися на порозі їх будинку практично кожен день протягом трьох років.

Тоді ж Едвард вирішив покінчити з невідомим "месником" раз і назавжди, встановивши на найближчому дереві камеру. Йому вдалося з'ясувати, що стаканчики залишає якийсь водій, проте ні його обличчя, ні номери машини розгледіти не вдалося.

Едвард Петтон / фото: ABC News
Едвард Петтон / фото: ABC News

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тоді пара разом з сусідами і поліцією вирішили влаштувати засідку на "зловмисника". Його все ж вдалося зловити-підкладав стаканчики колишній колега Шеріл 76-річний Лері Поуп.

"Мені було складно змиритися з думкою, що хтось, кого я знаю, здатний на подібне. Та ще й у такому поважному віці", — поділилася Шеріл.

Виявляється, Поуп залишав стаканчики не просто так: екс-колега був злий на Шеріл. За часів спільної роботи між двома з'явилися розбіжності на тлі роботи профспілки, куди входили і Шеріл, і Лері. Стаканчики були свого роду помстою.

Нагадаємо, що у Києві злодій-невдаха попався на гарячому-зробив це на очах у копів.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві злодій-невдаха нарвався на зухвалу стареньку і пошкодував: "все обличчя в крові".

Також Знай.uа писав, що у Києві горе-грабіжник попався на гарячому - "Малятко" на чотирьох колесах взяла кривдника в полон.