Відома українська телеведуча Марічка Падалко зраділа участі в першому напівмарафоні за останні 2 роки.

Детальніше про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

Марічка Палко відома не тільки завдяки кар'єрі телеведучої, а й через активний спосіб життя в соціальних мережах. Журналістка постійно ділиться спортивними досягненнями, ділиться корисними порадами і розповідає, як доглядає за дітьми.

Цього разу Марічка Падалко вирішила поділиться радістю: вона зареєструвалася на перший за 2 роки напівмарафон, де дистанція складе 21 кілометр.

"Сьогодні я зареєструвалася на #tavriaodessahalfmarathon, а це означає, що дороги назад немає😀 І в Єгора - теж💪, але він ще про це не знає😃 Але вчора під час пробіжки, казав "хоч завтра😂😂😂", - написала телеведуча.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Пост Марічки Падалко в Instagram / скріншот
Пост Марічки Падалко в Instagram / скріншот

Вона також зізналася, що їй буде поки важко подолати таку дистанцію, оскільки за час карантину її активність значно знизилася. Вона намагається регулярно виходити на пробіжки і на даний момент вже може подужати дистанцію в 10-12 кілометрів.

"Тепер точно буду більше 😀 Бо старти @runukraine_org потрапили до національного спортивного календаря, а, значить, навіть у разі карантину мають всі шанси відбудуться із дотриманням потрібних вимог😷🏃🏻‍♀️", - підсумувала Падалко.

Нагадаємо, що Марічка Падалко заговорила про стан маленької доньки:"сиділа на знеболювальних".

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко налякала сімейними скаргами на локдауні:"потерпіти можна, полюбити - ні".

Також Знай.uа писав, що Марічка Падалко поскаржилася на втому від карантину - "я і мама, і кухар, і прибиральниця".