Едгар Камінський – один з найвідоміших пластичних хірургів в Україні. Однак він прославився тим, що був у шлюбі з солісткою гурту "НеАнгели" Славою Камінською.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram Едгар часто ділиться різними думками і дає поради багатотисячній аудиторії. Цього разу пластичний хірург написав пост про жіноче щастя.

"Секрет жіночого щастя. Порада пластичного хірурга. Головна порада – не шукати сімейного або кар'єрного щастя в кабінеті пластичного хірурга. Єдиний шлях до реального успіху – вміння спілкуватися з людьми, працьовитість, доброзичливість, усміхненість, цілеспрямованість і талант.

Слава Камінська і Едгар, архівне фото
Слава Камінська і Едгар, архівне фото

Гарний ніс, губи, груди приваблюють перші тижні або місяці. Якщо з цією ідеальною красою нема про що говорити, мріяти, тоді розставання скоро. Знайдіть свою мету в житті, розвивайтеся, будьте цікаві, і тоді ваша краса буде "вишенькою на тортику". Або просто встигніть заробити на своїй красі", - написав Камінський.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

пост Едгара Камінського

Раніше ми писали про те, що колишній чоловік Слави Камінської видав, чим його балує нова кохана.

Нагадаємо, колишній Слави Камінської розповів про пікантний тест на covid-19: "Мазок з анусу".

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній Камінської Едгар після розлучення рятує напівголих красунь: груди що треба.

Також портал Знай.uа писав, що розлучена Камінська возз'єдналася з колишнім чоловіком заради дітей: "Більш усвідомлені відносини".