Відома ню-модель з Дніпра Анна Мін'юкова не надто часто радує користувачів соціальної мережі Instagram будь-якими публікаціями.

Іноді на її сторінці все ж з'являються досить пікантні знімки, але зараз дівчина поділилася публікацією, в якій мова йде про її присутність на засіданнях Національної ради реформ, який є консультативним органом при Президентові.

"Останнім часом все більше переконуюся, як важливо бути частиною того, що дійсно має значення і розвиватися в команді професіоналів", - написала Ганна Мін'юкова в підписі до публікації.

Знімок був зроблений ще місяць тому. Однак на ньому можна помітити, як Анна сидить за спікером президента Юлією Мендель, яка, в свою чергу, знаходиться за чинним главою держави Володимиром Зеленським. Біля президента також можна побачити голову ВП Андрія Єрмака, спікера і віцеспікера Дмитра Разумкова і Руслана Стефанчука, а також Михайла Саакашвалі - голову виконавчого комітету Нацради.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Ганна Мін'юкова заявляє, що є "інфраструктурною музою України", яка, виходячи з профілю в Instagram, встигла сфотографуватися з мером Києва Віталієм Кличком, з Олександром Скічком, ще живим Геннадієм Кернесом та іншими.

Нагадаємо, скандальна ню-модель з Дніпра влаштувала спекотну вечірку в електричці - джинси ледь не лопнули від принад

Як повідомляв "Знай.ua", влізла в парі Зеленського і Філатова - скандальна модель з Дніпра роздяглася на обваленому мосту під Нікополем, яка гаряча

Знай.ua писав, в Дніпрі скандальна модель Мін'юкова похуліганила на стовпі, чоловіки, тримайтеся: дуже пристрасне відео