Наташа Горова - 23-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила чорно-бклий кадр з архівної фотосесії, примірявши блейзер-оверсайз чорного кольору, а також облягаюче вбрання, що складається і топа і шортів "велосипедок". Стильний образ красуня доповнила макіяжем з виразними стрілками на повіках, акуратним тонким намистом, а волосся зібрала в кольорові кіски з вплетеними нитками.

Зірка блиснула стрункою фігурою, над якою наполегливо працює, а також поскаржилася, що деякі люди псують їй стосунки і нерви. Сама ж Наташа вважає себе доброю і засмучується, що ця якість часом навіть шкодить їй.

"Чому люди можуть псувати мені відносини і нерви, а я їм ні 😇 (хоча ні, нерви звичайно ж можу 😂)

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

звідки ця доброта в мені, адже вона в наш час взагалі не цінна ☺ ️"

Фолловери почали коментувати: "Ааааа😍 🔥 🔥", " уляля яка дама🔥", " вона безцінна 🙏 🏻 ти просто🤍"," вау яка ж красива 🔥🔥🔥🔥🔥😍🔥", "Не кажи так, без добрих людей що буде зі світом ?? Залишайся такою як є)".