Всесвітньо відома юна зірка інтернету і музичного всесвіту зі Сполучених Штатів Америки, кумир дівчаток підлітків по всій земній кулі Біллі Айліш продовжує дивувати свою багатомільйонну армію шанувальників новими витівками. На цей раз можна помітити кардинальну зміну іміджу артистки.

Виходить, що тепер Біллі не виблискуватиме всіма кольорами веселки, тепер співачка блондинка. І дівчина не просто блондинка, а носить зачіску в стилі 20-х років вкладену за допомогою лаку. Такий стиль часто називають "сінником".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Біллі Айліш в мережі Instagram.

Публікація Біллі Айліш, скріншот: Instagram
Публікація Біллі Айліш, скріншот: Instagram

"things are comingggg", - коротко підписала свіже фото Біллі, що дослівно можна перекласти з англійської "Речі наближаються" або "Щось гряде".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Не важко здогадатися, що такою заявою Біллі намагається попередити своїх шанувальників, що незабаром може вийти новий трек, кліп, а можливо навіть цілий альбом. Що ж, можемо побажати шанувальникам Біллі тільки терпіння і позитивних емоцій від очікування.

На свіжому кадрі можна побачити, як артистка позує фотографу з новою зачіскою і навіть з новим стилем в блузочці кольору пряжене молоко, на шиї і вушках зірки можна побачити комплект елегантної біжутерії, підібраної точно в тон луку.

Раніше повідомляли, Юрій Ткач з "Квартал 95" приголомшив "новою" зовнішністю: суміш Зіброва і Деппа.

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Ткач з "Квартал 95" приголомшив схожістю з Біллі Айліш, допомогла донька: "Буде чітко".

Знай.uа писав, учасник відомого гурту наїхав на Біллі Айліш через вагу: "Ненавиджу гладких".