Стало відомо про те, що народний депутат, а також ресторатор Микола Тищенко потрапив у грандіозний скандал. Чоловік знову порушив карантин.

Справа в тому, що нардеп від політичної сили "Слуга народу" закотив вечірку класу люкс в одному з найдорожчих готелів столиці - Fairmont Grand Hotel Kyiv. Все це для коханої дружини Алли Барановської, яка відзначала свій день народження.

Про це йдеться в спеціальному репортажі програми "Схеми", опублікованому 19 квітня на YouTube- каналі "Радіо Свобода".

Вечірка Миколи Тищенка, фото: Новини.Live
Вечірка Миколи Тищенка, фото: Новини.Live

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Приблизно о 19: 00 було зафіксовано, як до готелю приїхав сам депутат, а через годину на місці було ще 30 гостей, яких тихо провели до ресторану. Всі вони заходили без захисних масок та інших засобів захисту.

Вечірка Миколи Тищенка, фото: Новини.Live
Вечірка Миколи Тищенка, фото: Новини.Live

Там була величезна кількість зіркових гостей, зокрема, Олександр Скічко зі своєю дружиною Єлизаветою Юрушевою, яка і керує цим готелем (він належить її батькові). Крім того, виступила на дні народженні співачка Катерина Корецька, яка набирає популярність.

У мережі з'явилися і фотографії та відео зі святкування, все пройшло на вищому рівні, і вони навіть не переживали про те, що зараз карантин і це незаконно, як мінімум.

Вечірка Миколи Тищенка, фото: Радіо Свобода
Вечірка Миколи Тищенка, фото: Радіо Свобода

Через кілька годин після початку банкету, приблизно в 2200 з Труханового острова був запущений салют. Хоча, знову таки, «на період стримування збройної агресії на сході України", використовувати піротехніку заборонено.

Журналісти "Схем" покинули територію приблизно о 2:00, але, гості продовжили веселитися, і мабуть залишилися там ночувати.

У мережі також з'явилася фотографія самого запрошення, де просили не публікувати фотографії зі святкування, а також не залишати позначку.

Запрошення Тищенка, фото: Natalie Sedletska / Facebook
Запрошення Тищенка, фото: Natalie Sedletska / Facebook

Тепер співробітники правоохоронних органів відкрили справу за порушення карантинних вимог. На місце прибули співробітники правоохоронних органів, які і з'ясовують всі обставини інциденту.

Один з помічників Миколи Тищенка відповів журналістам, що святкування відбувалося вдома у нардепа, однак, як виявилося, це абсолютно не так. Все здає впізнаваний інтер'єр готелю.

Вечірка Миколи Тищенка, фото: Новини.Live
Вечірка Миколи Тищенка, фото: Новини.Live

Нагадаємо, що приблизно рік тому Микола Тищенко вже потрапляв у подібний скандал. Він був помічений з гостями у власному ресторані, хоча, на той момент також діяв локдаун, і робота була заборонена.

Того разу він зазначив, що вони збираються там з колегами заради особистих розмов, але ніяк не для того, щоб поїсти. Вони всі сидять голодні.

Нагадаємо, Микола Тищенко, який нещодавно очолив партійний осередок у столиці, не зміг відповісти на запитання, чому його ресторан "Велюр" працює до ранку всупереч карантинній забороні на роботу закладів громадського харчування після 23:00.

Як повідомляв Знай.ua, Тищенко хоче священика в Раду, дух "цигаредників" заважає.

Також Знай.ua писав, що Тищенко хоче позбавити українців громадського транспорту на вихідні.