Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де за Ольгою вже стежать понад 317 тисяч фоловерів.

Так, артистка влаштувала забавні танці на зйомках шоу, позуючи з колегами-красунями: виконавицями Дашею Астаф'євою і Tayanna (Тетяна Решетняк). Сама Ольга приміряла повітряну міні-сукню червоного кольору з "хижим" леопардовим принтом і глибоким декольте, Даша постала в синьому брючному костюмі-оверсайз, а Таянна - у футболці бежевого кольору і широких чорних штанях.

Зірки енергійно витанцьовували під трендовий трек "Мишка-сосиска", причому намагалися робити це максимально синхронно, поки всі втрьох не розсміялися на камеру.

@polyakova_olya

Кто мышка, а кто сосиска? 😹😻 @tayanna_reshetnyak @da.astafieva ❤️ #Tayanna #дашаастафьева #foryou #fypシ

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще
♬ Мышка сосиска - ╳𝒹𝓮𝒷𝓴𝒶⇝𝔹𝒶𝓹𝓎╳

"Хто мишка, а хто сосиска? 😹😻

@tayanna_reshetnyak @da.astafieva ❤️"

Варто відзначити, що раніше Ольга вже виставляла кілька відео в подібному образі. Красуня нібито кричала, немов чайка, стукала собі по голові і навіть танцювала під хіт південнокорейського виконавця, називаючи себе "анімешницею".

@polyakova_olya

У вас все дома? 😍 #fypシ #superlux #быстроврек

♬ Vacations - Young (Knock Knock Edit) - baka

@polyakova_olya

Анимешница 😍 #fypシ #superlux

♬ оригинальный звук - ОП ЖИВЕМ ЖИВЁМ👽

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора