Відома українська співачка і продюсерка Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok.

Красуня показала кумедний ролик, де приміряла довге шовкове плаття-комбінацію рожевого кольору на тонких бретелях і з глибоким декольте, а також шкіряний блейзер-оверсайз, доповнивши образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах.

Зірка танцювала в дзеркальній залі власної школи талантів, ніжно посміхаючись на камеру і посилаючи численним шанувальникам теплі знаки у формі сердечок. Ритмічно рухалася Наталя під кавер на хіт Браво "Любите, девочки".

@nataliya_mogilevskaya

Всем хорошего настроения❤️#рек #рекомендации

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
♬ оригинальный звук - oxxxyveron19

"Всім гарного настрою❤️"

Варто відзначити, що раніше Наталія Могилевська показала своє нове житло - будинок на Осокорках, який зірка орендувала на все літо. Поруч з Могилевською шанувальники помітили і чоловіка-інкогніто: разом пара вигулювала собачку співачки на прізвисько Ая і займалася спортом.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".