Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою, запустивши власне реаліті-шоу "Девочки рулят", участь в якому взяла не тільки сама Настя, але і її найкраща подруга Анна Андрійчук, а також мама Лідія Петрівна.

Для зйомок проекту красуні вирушили в улюблений куточок Каменських - Тулум, Мексика, а 20 квітня на каналі зірки в YouTube з'явився четвертий випуск проекту.

У четвертій серії реаліті, після містичного ритуалу древніх майя, Темаскаля, разом з мамою і подружками Настя зважилася наповнюватися енергією в ще одному загадковому місці - підземних печерах Мексики сенотах. Разом з Анею виконавиця також поговорила про булінг в мережі - в коментарях під постами артистки зустрічаються не тільки компліменти, але і жорстка критика.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Таємниці сенотів: подорож в підземний світ 🏞

У 4-тій серії реаліті "Девочки рулят" ми занурилися в темні таємниці древніх підземних печер Мексики - сенотів.

Поїздка в Темаскаль сильно нас виснажила. Я всю ніч спала без задніх ніг, ніби напередодні пробігла марафон з перешкодами. А ось Аня, навпаки, всю ніч не могла зімкнути очей, і на ранок відчувала себе зовсім без сил.

А що робити, якщо у вас закінчилися сили? Правильно, потрібні нові враження, які наповнять вас енергією до країв! ✨

Благо, Мексика багата на "місця сили". Індіанці майя вважали, що сеноти - це врата в потойбічний світ, первозданний джерело енергії для всього живого.

❓Чи допоможуть таємничі сеноти повернути нам енергію і сили? І які нові одкровення вони нам принесуть?

У цій серії ми говоримо про таємні бажання, джерела сили, а також про теми, близькі кожній дівчині - булінг і міфи про "ідеальну жінку" 🙅🏻♀️🧍🏻♀️..."