Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості _fantina з'явився яскравий фото-колаж з Тіною, зроблений з скріншотів відео - днями співачка стала гостею шоу на радіо "Голос Абхазії". Так, для ефіру артистка приміряла бежевий блейзер-оверсайз, доповнивши елегантний образ ніжним нюдовим макіяжем, зібравши довге волосся назад в пучок.

Періодично зірка листувалася з кимось в смартфоні, грайливо посміхалася на камеру і дружелюбно жартувала. Шанувальники красуні під постом трепетно побажали аудиторії доброго ранку і гарного дня.

"Доброго ранку!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Нехай день пройде легко і щасливо 😜 👍 🏻 "

Фолловери почали коментувати публікацію: "З ким же вона весь час пепеписується🙈 🙈 🙈 🥰 🤭"," і на кого так поглядала і посміхалася🙈🥰🥰🥰🥰❤🙈", "Тіночка найкраща ❤️❤️❤️", " ранок вже щасливий😂 тому що побачила посмішку Тіночки😍 ☀️", "найкрасивіша і улюблена крихітка😍 😍 😍❤️", "вдалого дня❤️❤️❤️".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату