19-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка зараз навчається в Нью-Йорку, як і бабуся співає, а ще займається моделінгом. Красуня зібрала понад 160 тисяч фоловерів у своєму Instagram, часто публікуючи в мережі яскраві кадри з повсякденного життя.

Нещодавно юна знаменитість вирушила на канікули, відвідавши райський Гавайський острів Кауаї, який розташований в Тихому океані. Так, дівчина вже встигла виставити кілька барвистих фото і відео, захоплюючи мальовничими екзотичними пейзажами, а також стрункою фігурою в купальнику.

Цього разу зірка приміряла міні-бікіні бірюзового кольору, ніжачись на золотому пісочку серед гір і хвиль, дивлячись кудись вдалину. Соня продемонструвала стрункі ноги і плаский живіт, лежачи посеред безлюдного на перший погляд пляжу.

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися. Одні засипали Соню компліментами, інші ж обговорювали фігуру дівчини: "Красуня❤️"," Божественні ніжки"," невдалий кадр😢"," Приголомшлива", " Делікатесна Оливка😍"," одні кістки"," класне фото) скоріше б літо🤪", "Красотулька😍".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, внучка Софії Ротару прикрасила нью-йоркську осінь української харизмою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що внучка Софії Ротару закохала Манхеттен почуттям стилю.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Софії Ротару відкрила осінній сезон в Нью-Йорку.