Стало відомо про те, що в СІЗО помер чоловік, який влітку минулого року напав на дівчину з дитиною в поїзді.

Сталася трагедія приблизно тиждень тому, але тільки зараз дівчина набралася сил і вирішила про це розповісти.

Анастасія Лугова опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram пост, де розповіла, що суд знову перенесли. Сталося це у зв'язку з тим, що обвинувачений помер, трапилося це в СІЗО 13 квітня.

"Не буду занадто емоційною, але хочу сказати, що страх, в якому я жила весь цей час, переживала, що буде, коли Рудзько вийде, чи знайде він мене, як далі жити... Так ось-цей страх помер разом з ним!"- підписала свою публікацію дівчина.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що інцидент стався ще 31 липня минулого року. Жінка перебувала в поїзді" Маріуполь-Київ", їхала разом з сином, який в цей момент спав.

Раптом в купе до них зайшов Віталій Рудзько, в одних трусах. Спочатку він побив беззахисну Настю, а потім почав гвалтувати.

Кривдник був затриманий співробітниками правоохоронних органів тільки в Києві, а жертву очікував тривалий період реабілітації.

Тоді величезна кількість зірок, включаючи Олену Олену, Джамалу, Сабіну Мусіну і так далі підтримали дівчата, і почали поширювати цю інформацію по соціальних мережах.

Не залишилася не поміченою ця історія і серед влади. У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що не зможуть приставити поліцейського в кожен вагон поїзда, але, виступлять із заявою поставити камери спостереження.

Анастасія Лугова додала у своєму пості, що після смерті справа не зупиниться, і вона продовжить відстоювати свої права в суді.

Нагадаємо, дівчину з дитиною намагалися зґвалтувати в купе Київського поїзда - "прокинулася від ударів по голові"

Як повідомляв "Знай.ua", побита в поїзді Настя Лугова і Alyona Alyona заспівали про насильство в Україні: "Жінок насправді б'ють"

"Знай.ua" писав ," ти ніхто і чоловікові твоєму ПІ * * а", - під Києвом депутат погрожує членам виборчкому.