Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила серію спокусливих фото зі свіжої зйомки, примірявши напівпрозору сукню чорного кольору в сіточку з корсетом і глибоким декольте, а "фішкою" жіночного образу Даші стали високі золоті рукавички.

Так, артистка доповнила вбрання вечірнім макіяжем зі сливовою помадою на губах, а також аксесуарами у вигляді довгих срібних сережок, поки позаду зірки красувалося масивне дзеркало. Красуня продемонструвала пишні груди і стрункі ноги, а також зазначила, що вміння не надавати значення чому-небудь набагато важливіше за вміння прощати.

"Уміння не надавати значення - ще цінніше, ніж вміння прощати.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Бо прощати ми змушені те, чому вже встигли надати значення.

Згодні з виразом?"

Фолловери не пройшли повз: "Царівна ❤ пост як завжди 👍", " шикарні фото! 🔥🔥🔥🔥", "охтиж ахтиж! роскзкішшшшність не можууу! 💘😍", "Дуже круті вийшли фото👏🔥😍", "Вааау, королевська😍", "На першому фото,обман зору😁😁😁хвилину витріщалася на продовження рук,виявляється вони у вас золоті😊 Дуже атмосферно👏".