Відомий український телеведучий, гуморист і щасливий чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов, окремо від того, що увесь час виблискувати на телеекранах, ще й з'являється в соціальних мережах. Це буває рідко, але влучно. Юрій обрадував своїх шанувальників загадковим знімком з Катею Осадчою.

Цього разу підписники насолодилися посмішками артистів з-за лаштунків шоу "Голос країни".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юрія Горбунова в мережі Instagram.

Публікація Юрія Горбунова, фото: Instagram
Публікація Юрія Горбунова, фото: Instagram

"У неділю був крутий півфінал! Готуємося до фіналу і визначення переможця 11 сезону Голосу країни", - підписав публікацію Юрій Горбунов.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Нещодавно Катя Осадча підігріла чутки про можливу вагітність пишною жовтою сукнею, шанувальники вважають, що таким чином телеведуча ховає "цікавий" животик. Однак пара поки жодним чином такі новини не коментує.

Все ж свіже селфі Юрія Горбунова почали активно обговорювати шанувальники, які встигли наставити тисячі схвальних сердечок і написати коментар. В одному випадку дорікнули Каті Осадчій за "натягнуту посмішку", а в іншому хотіли пожартувати стосовно зйомок Горбунова в рекламі азартних ігор. Ось, що пишуть фанати: "Гарне кольє", "Тобі зраджують, я все знаю", "Космолот", "Катя, навчися посміхатися природно, а не так натягнуто".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Юрій Горбунов окупував басейн, поки Катя Осадча на роботі: "Хочу на море!".

Як повідомляв Знай.uа, Катя Осадча в жовтій сукні викликала підозри на "Голосі країни": "Живіт ховає".

Знай.uа писав, Юрій Горбунов дивиться мультики, поки Катя Осадча на роботі.