Російська телеведуча і зірка "Дом-2" Ксенія Бородіна відповіла на нападки колишньої учасниці телебудівництва Вікторії Боні.

Про це стало відомо з соціальних мереж.

Відомо, що вийшов на телеекрани новий сезон "Дому-2" тільки вже на іншому телеканалі. Однак, проект змінився не тільки через зміну мовника, а й через відхід Ольги Бузової, яка багато років тому перетворилася з учасниці проекту в його ведучу.

На тлі цього колишня учасниця телебудівництва і популярна блогерка Вікторія Боня заявила в одному з інтерв'ю, що її запрошували на телеканал стати ведучою "Дому-2", проте цього не сталося через негативну реакцію Ксенії Бородіної, яка, за словами моделі, не хотіла бачити поруч з собою більш сильну конкурентку.

Вікторія Боня / фото: Instagram
Вікторія Боня / фото: Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вона ледве-ледве пережила успіх Ольги Бузової! Є успішні і затребувані люди, які того ж бажають іншим. А є успішні і затребувані, у яких власні внутрішні комплекси. Їм просто потрібно визнати це!"- сказала Боня в ефірі YouTube-шоу "ДаДа — НетНет".

У свою чергу Ксенія Бородіна не стала терпіти нападки колишньої учасниці, написавши їй довгу відповідь в Instagram. Телеведуча зазначила, що Вікторія Боня лише захотіла знову стати популярною, причому за рахунок її імені. Вона заявила, що якщо людина сама по собі цікава, то канал запросить його або її на роль ведучої.

"А якщо субстанція настільки опромінена 5G, що їй для згадки в ЗМІ обов'язково потрібно згадати моє ім'я в безсторонньому контексті - значить рівень не той", - відповіла Бородіна.

Нагадаємо, що Ольга Бузова заявила, що покидає проект "Дом-2" і стала суддею гумористичного шоу "КВН".

Як повідомляв портал Знай.uа, Вікторія Боня в коментарях висловила свою версію смерті принца Філіпа.

Також Знай.uа писав, що зірка "Дом-2" Вікторія Боня на дні народження доньки лежить у труні.