Екс-учасниця британської версії телевізійного проекту "Останній герой" Сандей Беркест померла у віці 50 років від онкологічного захворювання.

Як повідомляє писати The Mirror, інформацію про смерть матері від раку підтвердила дочка зірки реаліті-шоу ввечері 18 квітня. Дівчина опублікувала у соцмережі архівне фото з матір'ю та повідомила про непоправну втрату.

"Моїй неймовірно красивій мамі. Дякую тобі. Спасибі за те, що ти боролася так сильно і так довго", – написала в підписі до публікації дівчина.

Сандей Беркест, Kennedy Burquest/Instagram
Сандей Беркест, Kennedy Burquest/Instagram

Сандей Беркест, mirror.co.uk
Сандей Беркест, mirror.co.uk

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як розповіла дівчина, мама була для неї найкращим другом і прикладом для наслідування. Вона дала доньці прекрасне виховання і навчила проявляти любов до людей. Жінка брала участь у сезоні британського "Останнього героя" у 2016 році.

Як зазначається, останніми роки британка намагалася побороти кілька видів раку. Спершу у жінки лікарі діагностували онкологічне захворювання стравоходу і яєчників. А влітку 2020 року медики прийшли до висновку, що жінці залишилося жити всього кілька місяців.

Далі у 2012 році було виявлено злоякісну пухлину грудей. Проте Беркест пощастило перемогти недугу після декількох операцій і лікування.

Сандей Беркест, mirror.co.uk
Сандей Беркест, mirror.co.uk

Нагадаємо, Песик Бабасик і кошеня Вуглик: наймиліші домашні улюбленці героїв з передової. Тварини стали таким собі антистресом для військових

Як повідомляв портал "Знай.ua", Маленьке цуценятко намагалися отруїти сусіди-шкуродери: не сподобався постійний гавкіт. Собаку дивом вдалося врятувати від смерті

Також "Знай.ua" писав, у Франківську сотню дружків Дракули випустили в небо: перезимували і полетіли. У Франківську випустили сотню кажанів