Не так давно під Києвом група хуліганів накинулася на двірника. Вони налетіли на нього натовпом і почали бити кулаками. Весь інцидент потрапив на камеру, і ось, в мережі з'явилися нові подробиці скандалу.

Про історію з побиттям двірника другий день гуде вже весь інтернет. Сталося це в житловому комплексі "Одеський бульвар".

На сторінці Київ Оперативний у соціальній мережі Facebook розповіли про цю ситуацію з новими подробицями.

Як виявилося, підлітки хотіли зайти в один з під'їздів в цьому житловому комплексі, але, так як ніхто з них не проживає в цьому будинку, консьєрж їх вигнала.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В ході цього у підлітків виник з нею конфлікт, і вони почали відкрито з нею лаятися. Слів, звичайно ж, ніхто не підбирав, звучала ненормативна лексика.

За консьєржку заступився двірник, який проходив неподалік, і дав ляпас 13-річному хлопцеві за його дії і слова. Після цього "банда" дітей накинутися на чоловіка і почала його бити.

У мережі опублікували ролик, на якому вони продовжили з'ясовувати стосунки з чоловіком. У кожного своя версія події.

Поліція, фото  Інформатор
Поліція, фото Інформатор

На місце також викликали співробітників правоохоронних органів, які почали розслідувати цей інцидент.

Підлітки на камеру почали себе виправдовувати, і продовжували доводити свою невинність. Вони вважають, що нічого такого немає в тому, що вони бігають по поверхах, однак, в разі якоїсь трагедії буде винна консьєржка, так як пустила їх в будівлю.

Чим закінчиться історія в результаті-поки що невідомо.

Нагадаємо, що на кордоні зі Словаччиною далекобійники побили свого колегу, який хотів проїхати без черги.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві хлопець вирішив справити малу нужду на колесо поліцейського автомобіля.

Також Знай.uа писав, що з'явилося відео побиття підлітками героя АТО: світить 3 роки в'язниці.