Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала свіже відео, позуючи в салоні краси. Так, артистка вирішила вразити численних шанувальників різкою зміною іміджу, яку створив для Анни її стиліст - зірка постала в образі блондинки з каре, замість "фірмового" довгого темно-каштанового волосся.

Сєдокова нібито зробила вигляд, що не очікувала побачити подібний результат в дзеркалі, проте фанати виконавиці впевнені, що нова зачіска - лише перука. При цьому красуня поцікавилася у аудиторії, чи не старить її оновлений стиль.

"Ну як вам ?

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Здається трохи старить або окей?"

Фолловери не пройшли повз, але їхні думки розділилися: "колір супер але довжина жах. Виглядаєте старіше років на 15", " Ні, це не ваше!!!", "Старить", " я сподіваюся, це перука...", "Брюнеткою все таки ефектніше🔥", " мені здалася чи це перука ???? 🤨 ", "Я звичайно не перукар але до було краще", "це жарт, ви не могли так вчинити зі своїм волоссям🙈 🙊", "трохи додає віку і довге волосся у вас додає сексуальності", " знімайте перуку😂".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.