Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося кумедне відео, зроблене під час репетиції хіп-хоп танцю, який Тіна самостійно виконала в кліпі на пісню "Хороший парень", незважаючи на досить складну хореографію.

Так, артистка позувала в дзеркальній залі, примірявши спортивні штани сірого кольору, білосніжну футболку-оверсайз, яскраву балаклаву і кросівки, розучуючи рухи. При цьому з обличчя зірки не сходила посмішка, а в кінці ролика Кароль навіть легла на бік, потрусивши ногами і сідницями, після чого емоційно скрикнула.

Варто відзначити, що в кліпі "Хороший парень" виконавиця зіграла відразу двох персонажів, примірявши чоловічий образ в спортивному костюмі-оверсайз, а також тендітної дівчини в облягаючому вбранні.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"🔥 🔥 🔥 🔥Бекстейдж

ХорошийПарень"

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки сильно розділилися: "Фрістайло ракамакафо!) ", "Така гарненька😍 🔥", " Все більше кішечка дичавіє, походу без кота нудьгує... 😍😂✋🌹🌹🌹👍", "Це просто Космос💙 💙 💙", " талантище❤️".