Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою, запустивши власне реаліті-шоу "Девочки рулят", участь в якому взяла не тільки сама Настя, але і її найкраща подруга Анна Андрійчук, а також мама Лідія Петрівна.

Для зйомок проекту красуні вирушили в улюблений куточок Каменських - Тулум, Мексика, а 20 квітня на каналі зірки в YouTube з'явився четвертий випуск проекту.

Так, артистка вирішила поділитися трепетними емоціями, зізнавшись, як сильно їй пощастило і з кращою подругою, і з мамою - рідні дівчата часто підтримують виконавицю у всіх її починаннях, будь то спонтанна поїздка в іншу країну або прогулянка по незвіданій місцевості.

Також зірка відповіла на одне з найпоширеніших питань її шанувальників, які цікавилися, чому Настя практично не показує в реаліті ще двох подруг з її команди, які поїхали разом з ними - менеджерок Ілону Пашкевич і Валерію Коваль. Виявляється дівчата працюють навіть на відпочинку, "відірвати" їх від справ фактично неможливо.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Мені так пощастило з мамою @lida.kamenskux і найкращою подругою @annchuk ! Вони завжди підтримують мої ідеї. І завжди готові разом зі мною на будь-який двіж 😂

⁃ А давайте все кинемо і на кілька тижнів поїдемо жити в Мексику? 🤔
⁃ Давай!

⁃ Може прогуляємося пішки кілька км в абсолютно незнайомій місцевості в пошуках їжі?
⁃ Можна 😅

⁃ Не хочете пройти сакральний ритуал древніх майя?
⁃ Хочемо 🤗

Вже бачили, куди нас занесло в 4 серії #Реалітидевочки?
А попереду чекають нові пригоди!

І будь ласка, не питайте більше, чому на фото і в відео і в реаліті так мало моїх @ilona_ku і @upintothesky, які теж з нами поїхали 😂
Вони вічно "в телефонах" і роботі, і навіть на перезавантаженні, а у відпустку їх взагалі складно відправити🙄

Тож я вже змирилася☺❤️"