Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість буквально приголомшила численних шанувальників несподіваною новиною-виявляється, зірка стала мамою втретє. Так, 21 квітня артистка святкує свій 34-й день народження, на честь якого виставила ніжне фото, лежачи у ванній і примірявши спокусливе шовкове вбрання чорного кольору.

Красуня згадала свої 18 років, коли сиділа в університеті, пила чай і не розуміла, навіщо вступила на факультет комп'ютерних технологій. Також Анастасія звернулася до Бога, попросивши його берегти сім'ю виконавиці і її саму.

"Ну що? Доброго ранку мої 34!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Хочу сказати що все добре!

У 18 років сидячи в холі університету попиваючи чорний чай, і думаючи над тим, якого хріна я поступила на комп'ютерні технології і що я тут роблю, в житті не подумала б, наскільки буде яскравим моє життя...

Прошу у Бога тільки одного - бережи мою сім'ю і мене трошки!"

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розповіла про знущання над нею продюсера Йосипа Пригожина

Як повідомляє портал "Знай.uа" Анастасія Приходько викликала поліцію через старшу доньку

Також "Знай.uа" писав, що Приходько сказала, що думає про концерти Моргенштерна в Україні