Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

21 квітня Надя Дорофєєва святкує день народження - знаменитості виповнився 31 рік. Так, артист трепетно привітав кохану, виставивши архівне відео виконавиці з канікул на райському острові Балі, де пара відпочивала на початку 2021 року. У ролику зірка позувала лише в жовтому бікіні, сидячи на каменях і насолоджуючись водоспадом.

Варто відзначити, що Володимир також поділився кумедними Сторіс з дружиною, де ласкаво "підколів" її, назвавши "бабцею", при цьому обіймаючи і цілуючи Надю.

"З днем народження, моя любов!!!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

@nadyadorofeeva"

Фолловери приєдналися до привітань Дантеса: "і моя любов!❤ ️ 😍 ", "Як же це мило😍❤️🙌", " з днем народження❤️"," з іменинницею !!!", "НАДЯЯЯ з днем народження ми тебе шалено любимо", " з народженням малу🔥 😍"," з Днем народження! Всіх, всіх земних благ, надії!", "З днем народження . 😍 ", "З днем Народження Тебе красуня".

instagram.com/vladimirdantes/

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.