Культова американська співачка і авторка пісень, 19-річна Біллі Айліш активно веде соціальні мережі, в тому числі Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Знаменитість також відома своїм епатажним стилем: "фірмовими" вбраннями-оверсайз, а також об'ємними зачісками і довгими накладними нігтями. Нещодавно красуня вирішила кардинально змінити імідж, перефарбувавшись в блонд і зробивши каре, проте думки її шанувальників з приводу такого весняного образу кумира розділилися.

Наприклад, деякі фанати Біллі з України навіть порівняли зірку з 51-річною співачкою Іриною Білик - мовляв, подібна зачіска вже була у виконавиці кілька років тому, в 2013 році. Пост з'явився на офіційній сторінці шоу "Зірковий шлях" в Instagram, а аудиторії запропонували порівняти образи артисток.

"Нову зачіску Біллі Айліш порівнюють з іміджем Ірини Білик 💥

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Річ у тім, що 2013-го співачка @bilyk_iryna мала подібну стрижку. Отож не дивно, що українські фанати @billieeilish це помітили (гортайте галерею).

Друзі, а ви що скажете – схожі? 🔥"

Фолловери не пройшли повз: "100% саме у Білик вона її і піддивилася ! 😂 😂 😂Просто збіг. І не потрібно з цього роздувати якусь сенсацію.", "Більше на Алегрову схоже 😂", "Айліш стала виглядати в 2 рази старше", "я б сказала тітка 40 років😂 😂 😂", " одне ліцо😂".