Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

21 квітня знаменитість святкує день народження - Наді виповнився 31 рік. Так, на честь торжества артистка виставила спокусливе архівне фото, зроблене в гримерці.

На знімку зірка позувала перед дзеркалом в пікантному латексному вбранні чорного кольору, що складається з штанів, а також блискучого міні-топа з довгим рукавом. Образ красуня доповнила вечірнім макіяжем з акцентом на очах, демонструючи струнку фігуру.

"Ну привітики 🐰"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, вітаючи Надю з днем народження і засипаючи компліментами: "яка ж ти красива наша красуня❤️"," з днем народження!!", "Ти прекрасна! З днем народження!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "З днем народження !!! 🥳 🥳 💓 💓 💓 💓 ", "З днем народження наша Dorofeeva наші думки завжди тільки A tebe!!♥ ️ 🥳 ", "НАША найулюбленіша дівчинка❤️ з ДНЕМ народження🥰", " молода ти ще❤️".

До слова, Надя вже встигла показати кілька подарунків: від чоловіка Володимира Дантеса, мами Ольги і команди бренду декоративної косметики, амбассадором якого виконавиця є не перший рік.

instagram.com/stories/nadyadorofeeva/