Відома американська співачка Майлі Сайрус висміяла ЗМІ, які звинувачують її у всіх розривах в її відносинах.

Відповідний ролик з'явився на її сторінці в Instagram.

Майлі Сайрус відома всім вже багато років. Починала вона з образу милої дівчинки в підлітковому серіалі, проте зараз ідентифікує себе як пансексуалку і вражає публіку зухвалими образами.

Майлі Сайрус / фото: instagram.com/mileycyrus
Майлі Сайрус / фото: instagram.com/mileycyrus

Цього разу Сайрус вирішила дати відсіч всім ЗМІ, які звинувачують її в невдалих стосунках. Співачка опублікувала відеоролик, на якому пародіює пісню "Without You" виконавця The Kid Laroi, під яку посміялася зі скандальних заголовків популярних видань.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Позаду співачки можна помітити статті про чоловіків, з якими Майлі Сайрус раніше була у відносинах: Нік Джонас, Yungblud, Гаррі Стайлз і кіт Хемсворт. В кінці ролика співачка поцілувалася з коміком і зіркою TikTok King Moxu.

Чому західні ЗМІ звинуватили у всіх розривах саме Майлі Сайрус-невідомо. Адже закінчують відносини дві людини і нерозумно звинувачувати лише одну сторону. Втім, співачка зробила хід конем, чим поставила на місце журналістів і скандальні заголовки.

Нагадаємо, що Ліам Хемсворт швидко забув Майлі Сайрус з гарячою моделлю: фото пристрасного поцілунку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леді Гага після самоізоляції похвалилася пухкеньким животиком- "навіщо одягатися з такою фігурою".

Також Знай.uа писав, що Alyona Alyona спародіювала оголений знімок Майлі Сайрус.