Відома українка з 15-м розміром грудей Міла Кузнєцова здивувалася, як дівчина змогла зменшити собі груди.

Відповідний ролик з'явився на її сторінці в Instagram.

Міла Кузнєцова давно відома українцям завдяки найбільшим грудей в країні. Більш того, її гідність 15-го розміру навіть потрапило в Книгу рекордів України в якості найбільших натуральних грудей. Сама ж дівчина неймовірно пишається тим, якою її зробила природа, тому постійно демонструє бюст в соціальних мережах.

Міла Кузнєцова, фото: Instagram
Міла Кузнєцова, фото: Instagram

На цей раз Кузнєцова вирішила відійти трохи від спокушання шанувальників, опублікувавши кумедний відеоролик. Вона записала реакцію на відео, в якому інша володарка великих грудей зважилася на пластичну операцію. Однак, дівчина не збільшила свою гідність ще більше, а навпаки – зменшила.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цей факт неймовірно засмутив українську блогершу, змусивши її обійняти свої груди. Таким чином вона показала, що ніколи не зважиться на подібне.

У той же час під відеороликом замість підпису Міла Кузнєцова вирішила залишити анекдот На тему великих грудей.

- Я не знав, що Ви знаєте японську. Чому ви мені не сказали? - Це є в особовій справі, після об'єму грудей. - Так, мабуть, далі я не дочитав.

Нагадаємо, що Міла Кузнєцова з 15-м розміром отшлепала дружка прямо в метро.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міла Кузнєцова танцювала під Полякову в сукні з глибоким декольте:"Моя колишня".

Також Знай.uа писав, що на Мілу Кузнєцову накинулася неадекватна жінка.