Донька популярної української співачки і актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль у соцмережі Instagram. Дівчина часто ділиться найяскравішими моментами з життя.

Цього разу на сторінці Маші Полякової у соцмережі Інстаграм з'явилася фотографія, на якій дівчина позує на камеру, тримаючись за руку велетенської скульптури.

"Коли Маман змусила сфоткатися біля чого то хпхпхпх", - написала донька співачки в описі до фотографії. Маша Полякова

Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova
Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova

"Красотка нереальна ❤️❤️❤️❤️", "Просто в точку ❤️", "Ой жизаа", "Сорі, але вже не ті часи коли всі писали «пххппххп», а так фотка топ 😍", "Дуже прикольно ❤️", "❤️❤️❤️❤️", "З такою мамою і подруг не треба!)", "Вай яка 🔥", "Красива 😍🔥", - коментують підписники Маші Полякової.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше Суперблондинка і Королева ночі Оля Полякова розповіла про свій будинок, провівши невеличку екскурсію. Варто зауважити, що з вікон помешкання відкривається неймовірно красивий вигляд на озеро, на березі якого стоїть дерев'яний будинок сім'ї Полякових.

Нагадаємо, 16-річна Маша Полякова зважилася на несподівані зміни у зовнішності: "Як вам?".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова похизувалася своїм будинком на березі озера: "Десь у Франції". Оля Полякова показала свій красивий будинок

Також "Знай.ua" писав, мама не проти? 16-річна Маша Полякова вразила пікантним відео з ванної. Маша Полякова поділилася незвичайним відео, позуючи у ванній кімнаті