Дочка популярної української співачки і актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі.

Нещодавно 16-річна знаменитість, як і більшість зірок шоу-бізнесу, створила аккаунт в популярній соціальній мережі TikTok, де вже встигла обзавестися цілою армією шанувальників з більш ніж 8 тисяч фоловерів.

Так, красуня виставила доволі пікантне відео, де показала, як приймає водні процедури у ванній. Зірка демонструвала довгі ноги, грайливо висовувала язик, показувала, як миє голову і зволожує шкіру в зоні декольте, а також змиває макіяж за допомогою ватних дисків, готуючись до сну. В кінці ролика Маша з'явилася в чорній футболці-оверсайз з принтом, підкорюючи натуральністю без краплі косметики на обличчі.

@mashapolyakova12

#night

♬ original sound - Саша Попов

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Варто відзначити, що Полякова-молодша як і зіркова мама намагається стежити за харчуванням і не пропускати тренування, а тому може похвалитися струнким тілом. Дівчина часто демонструє форми в різних купальниках, наприклад, на відпочинку в Туреччині Маша запропонувала шанувальникам оцінити її фігуру за 10-бальною шкалою.

@mashapolyakova12

#ттнебаньпж

♬ Montero x The Hub - Guy McLachlan

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.