Відома українська актриса Ольга Сумська часто порадує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

Нещодавно 54-річна знаменитість поділилася з численними шанувальниками рецептом простої, але дуже смачної пасочки без дріжджів, якою можна буде порадувати рідних і близьких вже 2 травня, на свято православного Великодня 2021. Так, артистка зізналася, що злегка "побоюється" дріжджового тіста, з ним в сім'ї страви готує чоловік Ольги, Віталій Борисюк.

Інгредієнти для пасочки можна купити в будь-якому магазині: яйця, цукор, молоко, вершкове масло, борошно, розпушувач, цедра лимона і цукати за смаком. Бонусом став секрет креативного фарбування яєць від красуні: круто зварені яйця Сумська пропонує обернути серветками і розмалювати ватяними паличками, після чого залишити підсохнути на кілька годин.

"ГОТУЄМОСЯ ДО ВЕЛИКОДНЯ!🌞

Популярні новини зараз

Роман Свічкаренко пішов від "Холостячки" Злати Огнєвіч через дружину: "У мене всередині почуття"

Зірка "Школи" Анна Трінчер залишилася без житла: навіть Павло Зібров не допоміг

Українцям у "червоній зоні" дадуть вдвічі більше води та електроенергії

Штрафи 51 тисяча гривень і техогляд за новими правилами: за що можуть забрати авто і які перевірки потрібно пройти

Показати ще

Вперше пекла у програмі #смакдня паски БЕЗ ДРІЖДЖІВ‼️

☝🏻Просто чудовий рецепт,я в захваті!Тісто дуже легке у приготуванні. Тим більше,що я завжди трохи побоювалась дріжджового тіста,у нас в родині з ним більше клопочеться @vitaliyborysyuk !❤️І молодець!Я не конкурую...😆

Тож,друзі,до основних,класичних пасок з сиру ви можете додати і ці дууууже смачні,солоденькі,пухнасті пасочки!🥮🧁

Ділюсь рецептиком із задоволенням:

збиваємо 5яєць із цукром(200гр) до піни 3-4хв.міксером,додаємо тепле молоко(180гр),м’яке вершкове масло(230гр),продовжуємо збивати на низьких обертах(масло трохи збіжиться,але не звертаємо уваги,так має бути.

Далі борошно(440гр) змішуємо з маленькою пачкою розпушувача(12гр) і додаємо до збитих яєць частинами,повільно збиваючи міксером .

Далі до тіста додаємо потерту цедру одного лимона,цукати і акуратно перемішуємо.

Перекладаємо у паперові або звичайні форми трохи більше,ніж до половини(у металевих треба змастити маслом) і випікаємо 40-45 хв при темп.180*!

Прикрашаємо глазур’ю і сухофруктами на ваш смак!

Фарбуємо яйця🥚🌈!
Купуємо харчові барвники,розводимо їх у маленьких скляночках,беремо вкруту зварені яйця,загортаємо у серветку і фарбуємо ватними паличками,притискаючи серветку до яйця.

Робіть малюнки на ваш смак і залучайте ваших діточок до творчого процесу!Залишіть змальовані яйця на дві-три години підсохнути,потім знімаєте папір і змащуєте олією!

Готово!☀️"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.