Ще один воїн загинув за Україну на Донбасі внаслідок російського нападу. Ним став грузин - Давид Шартава.
Про це повідомив Михайло Саакашвілі на своїй сторінці у Фейсбуці.
Давид в минулому був учасником російсько-грузинської війни 2008 року. А з 2016 року солдат брав активну участь у захисті України на Сході.
"Цього разу це черговий грузин. Давид Шартава. Учасник російсько-грузинської війни 2008 року, який з 2016 року брав активну участь у захисті України на Донбасі. Вічна пам'ять. Герої не вмирають", - написавши Саакашвілі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ким був Андрій Теперик, героїчно загиблий на фронті: обожнював життя і швидкість. 14 квітня, на Харківщині в останню путь проводили 24 - річного Андрія Теперика-військовослужбовця 92 - ї окремої механізованої бригади-вбитого на Луганщині 10 квітня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.иа» Боєць Коломийської "десятки" загинув на Донбасі слідом за братом: мати ніколи не обійме синів. 13 квітня в районі проведення операції Об'єднаних сил, в результаті осколкового поранення від скинутої ворожим безпілотником протипіхотної міни, загинув боєць Олексій Мамчій з Коломийської "десятки".

Також «Знай.иа " писав, що 20-річний хлопець поїхав медиком на Донбас і став мішенню снайпера: помер, не виходячи з коми. Микола з позивним "Смурфік" помер рівно два роки тому, не виходячи з коми після кульового поранення в голову. Юнак був родом з Маріуполя. Коли почалася війна, йому було всього 15, але він мав шалене бажання допомогти своїй країні.