Стало відомо про те, що в Індонезії зник підводний човен, на борту якого перебувало 53 людини. Сталося це недалеко від Балі.

Військово-морський флот Індонезії шукає зниклий підводний човен, який був заповнений півсотнею людей. Військовий начальник говорить про те, що вони чекають підтримки і допомоги від Сінгапуру та Австралії.

Військові Індонезії, фото: АР
Військові Індонезії, фото: АР

Підводний човен німецького виробництва KRI Nanggala-402 проводив торпедні навчання у водах на північ від острова Балі. Однак, як розповідає прес-секретар військово-морського флоту, результати навчань вони не отримали.

Контакт з транспортом був втрачений в середу, 21 квітня. Сталося це рано вранці, приблизно о 4:30 ранку. Представники оборонних департаментів Австралії та Сінгапуру не відразу відповіли на прохання про допомогу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

1395-тонний KRI Nanggala-402 був побудований в Німеччині в 1978 році, згідно з веб-сайтом Секретаріату індонезійського Кабінету Міністрів.

У 2012 році його відремонтували, і він виглядав як новенький. У минулому Індонезія мала флот з 12 підводних човнів, які були споруджені ще в Радянському Союзі.

Індонезія постійно намагається стрімко підвищити свій оборонний потенціал, однак, обладнання не дозволяє в силу свого стану-щось занадто старе, а щось вже непридатне для використання.

Де можуть бути зниклі люди - невідомо. Зараз всі сили приділяють тому, щоб знайти човен з ними.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.ua писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження.