Стало відомо про чоловіка з Рівненської області, який харчується тарганами. Розвів він їх у власній квартирі.

Жителі міста Рівного поскаржилися на сусіда, який розвів у квартирі антисанітарію. Через нього по багатоповерховому будинку повзають різні комахи, а також стоїть страшний сморід.

Про це розповіли в сюжеті «ТСН».

Очевидці розповідають, що 72-річний чоловік постійно тягне в свій будинок сміття, яке знаходить на звалищі. Квартира забита ним повністю.

Звалище, фото: скріншот з відео
Звалище, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Через нього у сусідів з'явилися таргани, черв'яки, і інші паразити, які заважають нормальному життю. З першого по дев'ятий поверх стоїть неймовірний сморід, однак, йому на це наплювати.

Жінці з сусідньої квартири навіть довелося покинути свій будинок і знайти новий, все через навалу паразитів, а інша мешканка будинку Ганна Гриневич поскаржилася, що через недобросовісного сусіда діти постійно хворіють і скаржаться на біль у животі.

Винуватець каже, що регулярно труїть всіх комах будинку, і на очах у сусідів він з'їв одного з тарганів.

Люди вже почали пропонувати йому свою допомогу, так як далі тривати це не може, але, той постійно відмовляється, а на контакт йти не хоче.

Зате двері в квартиру списана біблійними цитатами, він обклеїв її іконами і проголосив себе "батюшкою".

Співробітники правоохоронних органів зробити не можуть нічого, так як не знайшлося жодного закону, який би він порушував.

Поліція, фото  Інформатор
Поліція, фото Інформатор

Єдине, чим можуть покарати пенсіонера-штраф у розмірі 51 гривні за санітарію.

Нагадаємо, раніше Кияни перетворили свою квартиру на смердючі барикади-гори сміття і два " стволи"

Як повідомляє портал "Знай.ua" У Дніпрі мати перетворила будинок на звалище і годує сміттям п'ятьох малюків: "збираю поросятам"

Також "Знай.ua" писав, що У Дніпрі сусід-Плюшкін отруює життя сусідам: "мотлох, таргани і антисанітарія"