Відома українська співачка Ані Лорак, яка проживає зараз на території Російської Федерації, де і будує кар'єру, дала відверте інтерв'ю.

Дівчина опублікувала уривок з нього на свій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Відома зараз співачка розповіла про зовсім небагате дитинство. Вона розуміла, що мамі дуже складно було, і віддавала зі своєї зарплати їй по 9 рублів, а собі залишала всього один. На ці гроші вона купила морозиво, і прокотилася на маршрутці, вартість якої на той час становила приблизно 10 копійок.

"Я вирішила як королева приїхати до школи" - розповідає дівчина.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Все це українська співачка вирішила розповісти в програмі "Доля людини" з Борисом Корчевніковим. Ані Лорак поговорила також про стосунки.

Варто нагадати, що не так давно вона знову з'явилася на публіці зі своїм колишнім чоловіком Муратом Налчаджіоглу. Вони розлучилися приблизно два роки тому, коли розкрився факт постійних зрад чоловіка.

І ось, через деякий час їх знову почали бачити постійно разом на заходах, а на дні народженні дітей Філіпа Кіркорова вони навіть станцювали разом, і не відходили один від одного.

Шанувальники почали будувати здогади про те, що пара вирішила знову зійтися, образа пройшла і вони усвідомили, що не можуть один без одного.

Інша частина фанатів вважає, що все це вони роблять заради спільної дочки, якій влітку виповниться вже 10 років.

Раньше "Знай.ua" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове Селфі з машини.

Також образ Ані Лорак не сподобався фанатам.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу.