По Одесі курсує маршрутка з добряком-водієм, який знає, як підняти настрій своїм пасажирам.

Про це розповіли в телеграм-каналі "Одеса як вона є".

Так, одеський водій радує пасажирів тим, що пригощає їх цукерками. А даний жест не може залишити нікого байдужим і викликає мимовільну посмішку.

фото: телеграм-канал "Одеса як вона є"
фото: телеграм-канал "Одеса як вона є"

"Як легко підняти настрій одеситам - знає водій маршрутки, який пригощає пасажирів цукерками",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Красунчик!", "Де таку маску купити? 😂 👍 🏻 ", "мені подобається його маска, супер захист", " 240?😍 ", "Маска прямо справжня)))", "яка маска цікава", "Труханов, ти це?", "Шикарно маску наліпили 😂", " а піди доведи, що маски не було)))
до хорошої людини і ставлення відповідно хороше, автор навіть подумав про нього)"," прострочення сер:)", " автор молодець...віддячити так, що водієві тепер штраф вліплять за відсутність маски ....""- писали в коментарях одесити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Київщині засікли хвостатого маршрутника: десять років за кермом. Такса Джек вже десять років працює в тандемі з шофером маршрутки на приміському рейсі.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Львові водій тролейбуса ощасливив розгублену школярку: справжній чоловічий вчинок. Такий вчинок вразив місцевих жителів

Також «Знай.иа " писав, що Маршрутник повертає школярам гроші за проїзд в обмін на 11 балів. У Херсоні школярі можуть їхати безкоштовно в маршрутці, якщо добре вчаться в школі. Таке нововведення з'явилося на маршруті №33 з легкої руки креативного водія.